Versleutelde berichten Stanley ter Haar Blog Hans Westerhof ICT

Versleutelde berichten

Last Updated: december 2, 2023By Views: 128

Versleutelde berichten.
Stanley ter Haar / Aankondiging

1-Mar-2023/Leeuwarden

In 2024 wil ik een nieuwe stap zetten in onze online communicatie en de manier waarop we artikelen publiceren. We  gaan gebruikmaken van versleutelde berichten dit op de blog  stanleyterhaar.blog maar ook op stanleyterhaar.nl. Dit geeft ons de kans om gedachten en ervaringen te delen met een selecte groep lezers. Ik wil zo de veiligheid van de schrijvers waarborgen en voor mijzelf weer het plezier maar vooral puurheid terug vinden in het schrijven.

Soms schrijf ik gewoon dingen van me af, om mijn gedachten te ordenen of mijn emoties te uiten. Dat is ook het doel van deze blog: een plek waar ik mezelf kan zijn en mijn ervaringen kan delen. Maar ik wil niet dat mijn berichten onrust of conflicten veroorzaken bij anderen of bij mezelf. Door versleutelde berichten kan ik vanuit mijn hart schrijven en ze delen met mijn team, of een klein publiek, die me begrijpen en steunen.

Versleutelde berichten Stanley ter Haar Blog Hans Westerhof Leewarden Slotje Veiligheid Berichten

Hoe het werkt ?

Ik of je favoriete gastschrijver heeft een versleuteld artikel geplaatst.  Om deze te kunnen lezen heb je het wachtwoord nodig. Dit wachtwoord heb jij natuurlijk, want de schrijver bepaalt aan welke lezer hij of zij het wachtwoord geeft. We gaan natuurlijk niet en gewoonte van maken om berichten te versleutelen, maar het kan zijn dat je een versleuteld bericht tegenkomt waarvoor je een wachtwoord nodig hebt om hem te lezen

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment