TV uit verstand AAN

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 153

TV uit verstand AAN
Stanley ter Haar, Straatadvocaat

17 Maart 2023 / Leeuwarden

Nationalisme‎, Socialisme,‎ Anarchisme,‎ kapitalisme , Communisme.
Links rechts, voor of tegen. Het zijn allemaal vleugels aan dezelfde vogel. TV uit verstand aan. We zijn wakker toch, daarom doorzien we het spel toch? We laten ons niet verdelen of “blij maken met een dood vogeltje” toch. Ik zie overal weer berichten berichten voorbij komen waarin mensen partij kiezen. We kunnen helemaal geen partij kiezen want we kiezen voor ons zelf en daarmee voor elkaar.

Ik verbaas me over bepaalde theorieën die de kop opsteken. Polariserend, haatdragend, onder de maat, totaal onwerkelijk. Hoe komen mensen hier toch op of aan. De TV, YouTube, etc. Een plan doorzien is trouwens iets anders dan in de toekomst kunnen kijken en overtuigd zijn van je eigen voorspellingen en “doom” scenario’s. We staan er niet goed voor, dit is wel duidelijk. Maar ik weiger om mezelf bang te laten maken door een stel angstzaaiers op het mediapark in Hilversum die bij mij binnen komen door een vierkante kast (TV) 

Angst is een tool

Angst kan worden gebruikt om controle uit te oefenen op een ander door het creëren van een gevoel van onzekerheid, minderwaardigheid, dreiging of afhankelijkheid. Bang zijn zorgt er voor dat de rationele besluitvorming stagneert en de weerstand tegen manipulatie verminderd. Wanneer je iemand goed bang maakt dan leidt dit tot gehoorzaamheid, conformiteit of loyaliteit. Ziek eigenlijk. Angst kan dus een effectief middel zijn om macht te verwerven en te behouden over anderen.
Zijn we nog wakker ??

Wakker zijn betekent namelijk niet, dat je niet bang bent. Sterker nog, ik heb heel veel bange wakkere mensen ontmoet in de afgelopen jaren. Sommige mensen hadden de hoop verloren en wilden opgeven. Anderen vestigden hun hoop op een mogelijk redding. Bang om alleen te zijn, bang om een eigen mening te hebben, bang om nee te zeggen, bang om ja te zeggen. Mensen die zichzelf bewust zijn van hun omgeving hebben misschien een goede reden om bang te zijn. Nogmaals, helemaal goed gaat het niet met ons als mens en medemens. Maar de toekomst voorspellen, kan nog steeds niemand.  En ik laat mij niet bang maken ook niet door de uitlatingen van anderen.

TV Uit Verstand AAN 
17-6-202021 Leeuwarden
Stanley ter Haar, Straatadvocaat

TV uit verstand AAN Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Nederlands omroep interview slijptol

Wist je dat Stanley 

Wist je dat Stanley, kijk wat ze nou weer doen. Het zijn satanisten, criminelen, ze willen van ons af. Straks wonen we allemaal in een tiny house en moeten we meelwormen eten. Jhaa want in Australië is dat al zo. Dit heb ik zelf gezien op YouTube. En wist je dat regeringsleiders gekloond zijn! Hitler leeft nog ergens in Argentinië en straks worden we overgenomen door buitenaardse wezens. Je lacht Stanley maar het is echt zo. Alleen Trump kan ons nog helpen, of FVD. Zie je het dan niet? “Nee” ? Nou, dan ben je ook niet wakker.  Ik probeer heel vaak uit te leggen dat je niet alles hoeft te weten om het te begrijpen.

Een andere Wereld

Als wij als mensen een andere wereld hadden gewild, waren we anders met elkaar omgegaan. Er is geen eenheid, iedereen is druk met zichzelf. Er is geen tijd, niet voor onszelf, niet voor onze kinderen, niet voor onze familie. Wij mensen hebben helemaal geen zin om naarbinnen te kijken, het is toch altijd de schuld van een ander, niet dan !!. Pesten, treiteren, discrimineren. Het is allemaal maar ‘normaal.’ 

TV Uit verstand AAN.
Het spelletje werkt.

Wakker Nederland, het spelletje werkt. We kunnen niet meer met elkaar door dezelfde deur. Samen sta je sterk, maar dat samen is voorbij. Jhaa want ik kan echt niet met iemand omgaan die gevaccineerd is. Ik kan ook niet met iemand omgaan die op Wilders stemt en met donkere mensen wil ik al helemaal niks mee te maken hebben. Toch ?? zo werkt het, zo zit de mens in elkaar. Gewoon te simpel. ‘Wat de boer niet kent dat eet ie niet.’

Stanley ter Haar tv uit verstand aan Straatadvocaat Mensenrechten de waarheid

 

Inlevingsvermogen
Empathie/ Verdraagzaamheid   

Wat ik soms mis in de wereld om mij heen is een stukje inlevingsvermogen. Een oordeel vanuit huis achter de TV is zo gemaakt. Wij als Nederlanders weten als geenander dat de overheid bepaald. Wanneer jij het niet eens bent met een bepaalde wet of besluit van deze overheid kun je op de kop gaan staan maar er veranderd niks. Ditzelfde geldt voor mensen uit andere landen. “Ze komen hier geluk zoeken”. Jhaa logisch toch als je huis in puin ligt. 

Het ‘mooiste’ van het verhaal is dat die wapenen betaald worden van het geld waarvoor we werken. Misschien moeten we dan maar met ons werk stoppen ?? Dan raken we alles kwijt en ziet het er dan naar uit dat we ergens anders ons bestaan en geluk moeten gaan zoeken. Ik zou hier niet blijven met niks. Zo werkt dat wel !!!.

Slot 

Ik vind dat wij als mensen onszelf teveel laten uitspelen. Hokjes, vakjes, functies, wet en regelgevingen. Het lijkt erop dat veel van de structuren in de maatschappij ervoor zorgen dat we verder van onszelf en de mensen om ons heen af komen te staan. Voor mij is dit ontoelaatbaar. Het maakt niet uit wie je bent of welke kleur je hebt, je bent en blijft een mens. Maar daar denkt de televisie anders over. Veel kijkplezier, voor mij is de lol er al 20 jaar af. Dus echt mijn advies: Televisie UIT verstand AAN.

Bron: Stanley ter Haar 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment