Wees wie je werkelijk bent Ron Cabalt Stanley ter Haar De waarheid naar jezelf

Wees wie je werkelijk bent

Last Updated: december 22, 2023By Views: 269

Wees wie je werkelijk bent
Ron Cabalt/ Facebook verhaal
 
16-mar-2023/ Opperdoes
 

Als je wilt zijn wie je bent dan zal je dienen te ont-worden wie je bent geworden. Als jij jezelf anders voor doet dan je bent loop je het risico op te branden en jezelf steeds verder te verliezen. Je vecht namelijk steeds tegen je pure en ware zelf. Het kost mega veel energie om alle ballen steeds in de lucht te willen houden. Toch?

Veel mensen laten hun ware gezicht niet zien en dat is aan alles te voelen. Ze durven zich niet uit te spreken in wat ze wekelijk voelen. Ze durven niet open en eerlijk te zijn tegen zichzelf, laat staan tegen de ander. Eerlijk zijn tegen jezelf zorgt er voor dat je niet zo veel hoeft te onthouden waardoor je hoofd geen overuren meer hoeft te draaien. Toch?

We zijn mensen die puur geboren zijn met een zuiver hart. En daar wil je weer naar terug als je ouder bent. Terug naar het zuivere hart. Onze zuiverheid, in wie-we-werkelijk-zijn is overschreven door een ander programma. We denken in plaatjes van hoe het hoort en hoe het zou moeten zijn. En daarmee moeten we voldoen aan verwachtingen die we niet waar kunnen maken, wat voelt als knoop in je buik en strop om onze nek! Toch?

Wees wie je werkelijk bent 

Alles dient maar leuk zijn – en dat is ook mijn streven – maar als er iets in jou speelt waar jij niet eerlijk tegen jezelf over bent dan voel je dat in je lichaam! Waar je hoofd (waarin alle programma’s zich afspelen) geen ‘nee’ meer kan zeggen doet jou lichaam dat voor jou! We willen een waardig en vreugdevol leven. Toch?

Als alles er nu eens mag zijn van jezelf, boosheid, pijn, verdriet, angst etc. En met ‘mag zijn’ bedoel ik niet dat jij jouw pijnprojectie botviert op de ander maar dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor hetgeen wat er zich in jou afspeelt, dit echt aan gaat met jezelf en gaat doorvoelen en belichamen, zou dat niet de oplossing zijn? Want dat andere heb je al 1000 x geprobeerd. Toch?

Het zijn jouw gedachtes die deze emoties en de daar bij behorende pijn veroorzaken, niet die van de ander.
 
Hoe zou het zijn om hem of haar niet verantwoordelijk te stellen voor jouw pijn? De ander is vaak slecht de trigger of de spiegel naar iets uit jou verleden wat nu geheeld mag worden en dat geldt voor ons allemaal. Toch? Je kunt weer worden wie-je-werkelijk-bent door de pijn te belichamen en door naar de pijn toe te gaan en te blijven i.p.v. het steeds maar weer weg te drukken en verder gaan. Als je de moed hebt om deze emotionele pijn aan te gaan in en met jezelf kom je weer uit bij wie je was voor de programmering. Toch?

Als jij ook weer wilt zijn zijn-wie werkelijk-je-ben: Stop dan met jezelf verhalen te vertellen die je weer overgenomen hebt van de andere verhalenvertellers om alle ballen in de lucht te houden en in plaatjes te denken over hoe het zou moeten zijn. Eenvoudig leven is in contact zijn met jezelf en staat los van de hoeveelheid geld en al dat moeten. Toch?

 

Ga ont-worden wie je denkt te zijn!
Ga het met jezelf aan! En ga voelen…
 
Er gaat een wereld voor je open waarin de wereld ineens de hemel op aarde blijkt te zijn

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Ron Cabalt Stanley ter Haar

Leave A Comment