Coby Dinkela Writers block

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 168

Coby Dinkela Writers block
Coby Dinkela

05 Feb 2023 / Emmeloord
Een nachtmerrie van alle schrijvers

Ik zit voor mijn pc, en naar mijn boekje waar aantekeningen in zouden moeten staan te staren maar er komen geen ideeën die je kunt verwoorden op “papier” Koortsachtig probeer ik te bedenken wat ik in hemelsnaam kan delen maar er komt niks in mij op.
Soms kan ik jaloers zijn op mensen die blijkbaar weten wat te delen maar tegelijkertijd besef ik mij maar al te goed dat ik te veel aan het forceren ben, te veel aan het pushen en mijn brein maakt zoveel overuren dat ik er moe van ben

Plotseling voel ik mij koud, de kachel is uit en terwijl ik de pellet kachel weer aan probeer te krijgen, popt er een vraag naar boven Wat.. Stel.. Je mag 3 wensen doen, wat zou je dan wensen? We kennen vast het verhaal van Aladdin the genie in a bottle die uiteindelijk iemand 3 wensen mocht laten doen

Zou dat nu niet geweldig goed uitkomen?
Mijn 1e wens zou zijn dat ik heel succesvol ben in alles
Mijn 2e wens zou zijn dat ik mega rijk ben
En mijn 3e en allerlaatste wens zou zijn..
Maar dan besef ik mij dat ik zoveel kan wensen als ik maar wil maar dat het alleen maar bij wensen blijft Met wensen alleen vervul ik nog geen dromen en van dromen nog geen werkelijkheid

Coby Dinkela Writers block Stanley ter Haar Straatadvocaat

Je bent namelijk wat je denkt

Hoe kan ik dan mijn dromen en wensen vervullen waardoor ze realiteit worden? Simpel.. Door actie te ondernemen Ik, jij, wij zijn ons eigen genie maar niet in a bottle maar van vlees en bloed en ik, jij en wij kunnen onze eigen wensen en dromen laten vervullen, niet door over een bottle te wrijven maar door over onze bolletje te wrijven om onze mindset te veranderen
Je bent namelijk wat je denkt
Your wish is your command

Dus bedenk heel goed wat je met je mind doet
Coby Dinkela  Herstellen in liefde 

Heb jij hulp nodig bij het schrijven van jou verhaal.
Misschien kunnen wij je helpen.
Levensverhaal, Biografie, Brief of mail.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

One Comment

  1. Stanley ter Haar maart 7, 2023 at 8:56 am - Reply

    Prachtig verhaal Coby

Leave A Comment