Coby Dinkela transformatiecoach energietherapeut

Coby Dinkela Herstellen in liefde

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 149

Coby Dinkela herstellen in liefde
Coby Dinkela

31 Augustus 2022

Toen ik na jarenlang in de zorg gewerkt te hebben besloot dat het roer om moest, nam ik meteen ontslag. Daarna ben ik in allerlei technische beroepen terechtgekomen
 
Maar na vele omzwervingen kwam ik in aanraking met de alternatieve zorg en besloot mij hierin te verdiepen. Zo ontdekte ik dat er nog te weinig aandacht werd besteed aan oorzaken waar maar geen duidelijkheid op kwam, onderliggende issues kwamen niet tot nauwelijks aan bod.
 
Dat moest anders kunnen en besloot daarom in 2014 mijn eigen praktijk te starten

Energetisch therapeut en transformatie coach

Ruim voor mijn start heb ik mij al gespecialiseerd als energetisch therapeut en transformatie coach. Ik doe dit met veel plezier en heb een groot hart voor de mens en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn holistisch benadering zie ik de mens als een geheel van lichaam en geest, hart en ziel, energie en spirit.
 
Ik ondersteun mensen om de juiste balans te vinden in hun leven en te groeien in wie zij zijn. Daarbij ga ik uit van je potentieel en je kwaliteiten. Ik kan je leren omgaan met onzekerheden door te werken aan blokkades en je helpen bij het leren los te laten of ze te transformeren. In deze periode heb ik verschillende mensen ontmoet met de meest uiteenlopende vragen en uitdagingen.
 
Met elkaar werken we op basis van vertrouwen aan verlichting van klachten.
Alles staat met elkaar in verbinding door middel van emoties of energieën.
 
De afgelopen jaren heb ik mij nog verder verdiept in het ontstaan van gedachten, emoties en de relatie tot fysieke en psychische klachten. Dit geeft mij meer de gelegenheid om mensen te helpen die met angststoornissen, PTSS, HSP en narcisme te kampen hebben, maar ook tegen klachten aanlopen waarin er geen erkenning gegeven wordt.
 
Dit heeft mij doen besluiten om in een nieuw jasje verder te gaan en inmiddels ben ik gestart met een nieuw concept onder de naam Herstellen in liefde
 
Mijn passie ligt op het gebied van persoonlijke aandacht en meer verbinding krijgen met je ware Authenticiteit.
 
Ik geef jou de mogelijkheid om te herstellen in liefde
 
Coby Dinkela
 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment