Paulette Kelly Bloemen gekregen huiselijkgeweld

Paulette Kelly Bloemen Gekregen

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 132

Paulette Kelly Bloemen Gekregen
Paulette Kelly 
Gestorven Huiselijk geweld

12 September 2020 /Suriname

Stanley ter Haar Paulette Kelly Bloemen Ik heb vandaag bloemen gekregen. Het was niet mijn verjaardag of een andere speciale dag. We hadden onze eerste ruzie gisteravond. Hij zei veel wrede dingen die me echt pijn deden. Ik weet dat hij spijt had en niet de dingen meende die hij zei. Omdat ik vandaag bloemen heb gekregen.

Ik heb vandaag bloemen gekregen. Het was niet onze trouwdag of een andere speciale dag. Gisteravond gooide hij me in een muur en begon me te wurgen . Het leek me een nachtmerrie. Ik kon niet geloven dat het echt was. Ik werd vanmorgen wakker, pijnlijk en gekneusd. Ik weet dat hij spijt moet hebben, want hij stuurde me bloemen vandaag.

Ik heb vandaag bloemen gekregen. Het was niet Moederdag of een andere speciale dag. Gisteravond sloeg hij me weer in elkaar. En het was veel erger dan alle andere keren. Als ik hem verlaat , wat moet ik dan doen? Hoe moet ik voor m’n kinderen zorgen? Hoe zit het met geld? Ik ben bang voor hem en bang om weg te gaan. Maar ik weet dat hij spijt moet hebben, want hij stuurde me bloemen vandaag.

Paulette Kelly Bloemen Ik heb vandaag bloemen gekregen.
Vandaag was een heel bijzondere dag.
Het was de dag van m’n begrafenis.
Gisteravond heeft hij me eindelijk Vermoord.
Hij sloeg me dood.

Had ik maar

Had ik maar genoeg moed en kracht verzameld om hem te verlaten, dan had ik vandaag geen bloemen gekregen.

Dit gedicht is gewijd aan alle slachtoffers en overlevenden van huiselijk geweld.


FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, nieuws en verhalen over verlies uit Suriname en Nederland. Voor en door Nederlanders en Surinamers wereldwijd. Bekijk onze Uitvaart- & zorg ondernemers gids. Wil je er ook instaan en/of adverteren? Dat kan! 

Auteur : Paulette Kelly
Thema: Huiselijk geweld

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment

Meer