Vaderdag Ron Cabalt Stanley ter Haar Leeuwarden

Vaderdag

Last Updated: december 21, 2023By Views: 266
Vaderdag Ron Cabalt Blog/ Facebook verhaal

 

18-jun-2023/ Opperdoes

Het is niet vanzelfsprekend. Sommigen kinderen hebben hun vader niet of nauwelijks gekend. De leegte in hun hart is groot. Ik ben zelf ook vader van 4 kinderen. De eerste keer dat ik vader werd van m’n zoon is 28 jaar geleden en weet nog hoe bijzonder het voelde om vader te mogen worden.
Ik ben zelf ook kind en mijn vader leeft gelukkig nog. Er zijn tijden geweest dat we elkaar niet begrepen. Een verschil van denken over bepaalde dingen dreef ons uit elkaar. Door mijn eigen pijn aan te kijken, te omarmen en de manier van kijken te veranderen en vooral respect te hebben voor wie hij is en te begrijpen waarom hij doet wat hij doet zijn we weer naar elkaar toe gegroeid…

 

Vaderdag  maar Geen oordeel 

Inmiddels zie ik mijn zoon al meer dan 10 jaar niet meer en dat is helaas zijn keuze. Er is geen veroordeling van mij kant waarom hij geen contact wil. Ik zou allerlei dingen kunnen bedenken waardoor dat zou kunnen komen maar doe dat niet omdat het me niets brengt. Ik respecteer zijn keuze. Ooit hoop ik dat hij komt. De deur staat altijd wagenwijd open. Ik schrijf dit niet uit zelfmedelijden maar omdat dit helaas veel meer voor komt dan je denkt of zou verwachten. We hebben allemaal te maken met verlies en rouw.
 
Rouw bij leven van het gemis en rouw bij niet leven van een kind.
Ik wil alle vaders die hier mee te maken hebben een hart onder de riem steken.
Ik wens jullie hoe dan ook een fijne Vaderdag ondanks de pijn van het gemis
 
Alle rechten voorbehouden
© 2019 Ron Cabalt | Stanley ter Haar

Leave A Comment