Frank vd Vloet Natuur Platteland Natuur Stanley ter Haar Leeuwarden

Frank vd Vloet Natuur

Last Updated: december 22, 2023By Views: 306

Frank vd Vloet Natuur
Natuur en ik

11-Jun-2023/Cuijk

De natuur betekent veel voor mij. Het is een bron van inspiratie, schoonheid en welzijn. Ik hou van de diversiteit en de verbondenheid van al het leven op aarde. De natuur biedt ons ook veel voordelen, zoals schone lucht, zuiver water, voedsel en grondstoffen. Ik geloof niet in klimaatverandering. Er waren altijd overstromingen en hittegolven. Ik vind het wel belangrijk om de natuur te respecteren en te beschermen, want zonder de natuur kunnen we niet overleven.

Vroeger ging ik vaak met mijn familie op vakantie naar Oostenrijk. We genoten van de prachtige alpenweiden, de frisse berglucht en de vriendelijke koeien. Koeien zijn mijn lievelingsdieren, omdat ze zo rustig en zachtaardig zijn. Ik heb zelfs een keer een koe geknuffeld op een boerderij in Brabant, waar ik vandaan kom. Koeien zijn ook mijn lievelingseten, vooral een medium rare steak. Lekker man!

Ik maak me soms zorgen over de toestand van de natuur. Er is veel vervuiling, ontbossing en verlies van biodiversiteit. Ik geloof niet dat de mens de oorzaak is van klimaatverandering, want het klimaat verandert altijd. Maar ik denk wel dat we een milieuprobleem hebben. We moeten zuiniger omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen en geen schade aanrichten aan de ecosystemen. Bijvoorbeeld geen windmolens die het bodemleven in zee verstoren of zonnepanelen die insecten doden.

De natuur is voor mij een geschenk dat we moeten koesteren en doorgeven aan de volgende generaties. Ik hoop dat we samen kunnen werken aan een duurzame en harmonieuze toekomst voor mens en natuur.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Frank v/d Vloet Stanley ter Haar

2 Comments

  1. Ria Kerzaan juni 12, 2023 at 1:16 am - Reply

    Mooi stukje 👍🏼👌🏼

  2. Frank Vloet juni 17, 2023 at 12:12 pm - Reply

    Prachtig ❤
    De natuur is erg mooi. Met alles erop en eraan.

Leave A Comment