Introductie Frank vd Vloet natuur psychologie Stanley ter Haar blog Leeuwarden

Introductie Frank vd Vloet

Last Updated: december 22, 2023By Views: 211

Introductie Frank vd Vloet
Ik denk al mijn hele leven al anders

06-Jun-2023/Cuijk

Mijn naam is Frank van der Vloet en ik ben momenteel 29 lentes jong. Woonachtig te Cuijk, Noord-Brabant. Ik werk als broeder binnen de ouderen zorg, momenteel werkzaam bij Warande te Zeist (Utrecht). Werken in de zorg brengt mij voldoening. Het is leuk om de verhalen van de mensen die ons land hebben opgebouwd te horen. En om ze dan ook nog een fijne dag (nacht) te geven; Top. Spiritualiteit heeft mijn interesse en ik hecht veel waarde aan mijn stuk amethist in mijn auto. Ook heb ik stenen in mijn appartement. Maar ik heb ook meer dan 80 planten in huis. Ik ben fan van de natuur. Ik ben altijd erg veel buiten geweest. In mijn jeugd ben ik veel op boerderijen geweest (blijf n Brabo hè.) Mijn lievelings dieren zijn koeien en katten (ik heb dan ook een prachtig mooie poes thuis. Ze heet Zyra. (IG: ZyraMaineCoon)

Introductie Frank vd Vloet. Ik denk al mijn hele leven anders dan andere. Toen ik 13 was kon ik mensen al uitleggen dat in 1936 de goudstandaard werd losgelaten (en vanaf toen dus geld eigenlijk geen waarde meer had). Wereldwijd was dit in 1971. Ik spreek verschillende talen (Nederlands Duits Engels) en vind het leuk mensen te verbinden.

De verhalen van en over vroeger

Wat het werken in de zorg interessant maakt is het verbinden, verzorgen, begeleiden en de verhalen van en over vroeger. Ik ben ooit gevraagd om te politiek in te gaan; ik heb gelachen en vriendelijk bedankt. Alleen gezegd dat ik dan veel energie steek in iets wat toch niks teweeg gaat brengen. Ik houd me vooral bezig met de individuele behoeften van mensen.

Verder vind ik psychologie erg interessant, dit zijn dan ook mijn keuze vakken geweest tijdens mijn opleiding. (Wat maakt het dat iemand doet wat die doet?) En zeker de afgelopen jaren zie je veel psychologie.

Schrijven over mijn leven vind ik ook interessant. Ik hoop mensen te kunnen inspireren met mijn verhalen. Ik heb veel meegemaakt. Van mijn ouders die gingen scheiden tot aan het verliezen van mijn woning. Dit kwam door de financiële situatie van mijn vader. Ik was toen 14 jaar oud.  Ook heb ik in mijn  jeugd  veel dingen gedaan die misschien niet zo netjes zijn. We waren “straatratjes”.  Vanaf mijn 12e kranten gelopen en vanaf mijn 14e echt aan het werk in bv de afwas.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Frank v/d Vloet Stanley ter Haar

Leave A Comment