Een leuk betaald klusje Angela Zikking Stanley ter Haar Straatadvocaat Hans westerhof

Een leuk betaald klusje

Last Updated: december 20, 2023By Views: 238

Een leuk betaald klusje
Door het Oog van de Naald
Angela Zikking

16-07-2023/Leeuwarden

Een paar weken geleden heeft Stanley me een leuk betaald klusje aangeboden, hij had me gevraagd om hem te helpen met het fotograferen van spullen die hij wilde verkopen op Marktplaats, en ook om wat andere klusjes te doen waar hij zelf geen tijd voor had. Ik had het geld nodig, dus ik stemde toe, maar ik stelde het steeds uit. Na twee weken belde ik hem eindelijk op om een afspraak te maken. Hij kwam me thuis met de fiets ophalen, en ik sprong achterop, zonder te weten wat me te wachten stond. Wat volgde was een onvergetelijke ervaring die mijn leven voorgoed zou veranderen. Als ik er op terug kijk vraag ik me af of ik gekomen was als ik wist wat op het programma stond; stoppen met gebruiken. Maar dat ik op sterven na dood was had ik zelf niet meer door.

Een leuk betaald klusje Een gevoel van thuis

Aangekomen bij Stanley thuis vroeg hij of ik honger had. Ik lustte wel wat na een paar dagen niet eten. Stanley zei; “spring even onder de douchen dan ga ik eten koken.” Toen ik uit de douche kwam stond het eten ook klaar, iets met noedels en kip. Ik weet alleen nog dat ik voor 3 heb gegeten. Toen ik wat aan het in kakken was zijn Stanley anders ga je even wat rusten en kijken we straks verder. Dit leek mij met mijn volle buik wel een goed idee.

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Angela Z /Stanley ter Haar

Leave A Comment