Omarm je haters Desiree van Deurse Roddels Haters Straatadvocaat Leeuwarden Stanley ter Haar Heerlen Nederland

Omarm je haters

Last Updated: december 22, 2023By Views: 363

Omarm je haters
Desirée van Deurse

16-Jun-2023/ Heerlen

Omarm je haters, waardeer ze, want ze zijn nodig!
Nodig, om jou te bewegen naar de plek waar je behoort te zijn, i.p.v. daar waar je vastliep en bleef steken.

Het oordeel van een ander heeft verder geen effect op jou, zolang jij dat niet toestaat. Een wijs iemand zei mij ooit eens, toen ik aan de afgrond zat: “maak van het grootst negatieve het kleinste positieve”.

En die kunst heb ik leren te beheersen. Alle negativiteit kun je ombuigen naar positieve energie. Het donkere kun je achterlaten bij de afgunstigen, die daar vroeg of laat vanzelf wel in zullen stikken. En dat is dan weer niet mijn probleem, hoe mooi is dat?

De reden dat er ‘veel verhalen’ over mij zijn, is omdat ik nooit bang ben geweest om fouten te maken. Altijd heb ik durven af te wijken. En ben de wereld tegemoet getreden met een open blik en mijzelf kenbaar gemaakt zoals ik ben. Daar horen kwaliteiten bij, maar zeker ook fouten.

Ik heb vele angsten, maar die angst zal mij nooit meester worden. Mensen die eindeloos dingen blijven herhalen die al lang achter mij liggen hebben zelf nog niet door dat zij degenen zijn die vastzitten in het verleden.

Tegelijkertijd bevestigen ze mij dat ik gegroeid ben. En ik ben godzijdank leerbaar.

Dus blijf vooral haten op mij vanuit verkeerde, niet constructieve motieven en verschuil je daarbij achter je eigen façades en anonimiteit. Dan geef je mij weer wat meer om om te buigen ;)

I have outgrown you

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Desiree van Deurse  © 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment