De reizende expositie Stanley ter haar Straatadvocaat Leeuwarden Mirjam Bekker-Stoop Stichting openmind

De reizende expositie KindVAN

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 345

De reizende expositie KindVAN
Stanley ter Haar KIND VAN

07 Dec 2022 / Leeuwarden
De reizende expositie

Donderdag 8 December 2022 reis ik af naar Fotostudio Het Nest, in Amsterdam. Hier werk ik mee aan een tentoonstelling waarin mijn persoonlijke verhaal wel een heel bijzonder plekje krijgt. Deze reizende expositie, onder leiding van niemand minder dan Mirjam Bekker-Stoop en Linelle Deunk, is een combinatie tussen ervaringsdeskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap met impact.

De expositie is te zien op verschillende locaties in Nederland en de persoonlijke verhalen/portretten worden vertond op grote billboards, midden in het centrum van de grote steden. Misschien wel bij jou in de buurt.

kind-van-De-reizende-expositie-Stanley-ter-haar-Mirjam-Bekker-Stoop-Linelle-Deunk

De reizende expositie KindVAN

Deze reizende expositie is een initiatief van Mirjam Bekker-Stoop (directeur van stichting Open mind) samen met fotografe Linelle Deunk, en reisde door heel Nederland om een zo divers mogelijke groep mensen te portretteren en hun persoonlijke verhalen vast te leggen. Het werd een bijzondere reis waarin gevoelige, maar vooral verrassend sterke mensen vertellen over hoe zij hun leven hebben ervaren.

Het is een eer om aan deze expositie mee te werken.

 

Bron: Stanley ter Haar

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment