tara-koppers-je-eigen-geluk-stanley-ter-haar-blog

Tara Koppers je eigen geluk

Last Updated: juni 12, 2023By Views: 385

Tara Koppers je eigen geluk
Tara Koppers

07 Dec 2022
Durf te leven

Durf te leven en je eigen geluk achterna te gaan. 10 jaar lang heb ik gestreden voor mijn zoontje en dat heb ik gered door te blijven vechten. Niet achterom maar vooruit te blijven kijken. In de tussentijd ben ik veel mensen verloren zowel vriendschappen als relaties en dierbaren die er nu helaas niet meer zijn. Maar waar na regen altijd de zon weer schijnt geldt dat ook in de rest van je leven.

Mensen en hun mening

Mensen zullen altijd hun mening klaar hebben. Ik ben paranormaal en spiritueel en blijf nu nog hangen in het stuk ‘wie ben ik nu eigenlijk echt?’ en ‘wat maakt mij gelukkig?’ De 3 grote g’s heeft iedereen wel op zijn lijstje staan: Geld, Gezondheid en Geluk. Maar de invulling daarvan heb je grotendeels in eigen hand. Veel wordt al voor je bepaald maar de rest bepaal je zelf door de keuzes die je maakt in je leven.
 
Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, ik ben gevallen en weer opgestaan maar nooit blijven zitten. Ik ben voor het eerst een aantal dagen alleen weg. Weg uit de sleur, weg uit het dagelijkse ritme van moeten en verlangen naar het weekend. Ben ik dan egoïstisch omdat ik een kind heb die mij even moet missen? Nee. Ik zie het als een stapje terugnemen om mijzelf te resetten en er weer 10 jaar tegenaan te kunnen.
 
Ik ben me sinds mijn spiritualiteit verder is gaan groeien, ik bepaalde tekenen kreeg en ziek werd door mijn siliconen, gaan verdiepen in ‘mindset.’ Ook ik ben nog lang niet daar waar ik wil zijn maar ik weet dat ik op de goede weg zit.
 
Vroeger was ik een echte boekenwurm maar nu gunde ik mijzelf al jaren de tijd niet om boeken te lezen. Tot ik op het vliegveld liep en mijn oog direct viel op het boek van Michael Pilarczyk. Een echte eyeopener wanneer je ervoor open staat mentaal, fysiek en spiritueel te groeien. Geen onbekende naam omdat hij de enige is waarvan mijn zoontje de meditaties fijn vindt.

Tara Koppers je eigen geluk. Maar ook fouten

Ik heb mijn fouten gemaakt en mijn lessen geleerd. Maar de laatste weken terwijl ik me terug heb getrokken van te veel negativiteit ben ik in gaan zien hoeveel mensen gevangen zitten in hun spiraal van negatieve gedachten. Het altijd bezig zijn met een ander, een oordeel klaar hebben. Wees blij met de dingen die je hebt, geniet van de natuur. Maakt je baan je niet gelukkig of de relatie die je hebt? Doe er iets aan, ook al weet je niet wat de uitkomst gaat zijn. Zoals Michael het heel mooi zegt: leef je mooiste leven!
 
 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment