Straatadvocaat Gedragsregels Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Desiree van Deurse

Straatadvocaat Gedragsregels

Last Updated: december 18, 2023By Views: 29

Straatadvocaat Gedragsregels.
Stanley ter Haar/Straatadvocaat

01-jan-2023/Leeuwarden 

Er komt een moment dat zelf ik niet anders kan dan vaststellen dat bepaald gedrag van cliënten niet door de beugel kan.

De balans vinden tussen wat je pikt en wanneer je een grens aangeeft is niet altijd makkelijk. Door gebrek aan incasseringsvermogen kan je een cliënt kwijt raken, maar door niet duidelijk je grenzen aan te geven bestaat het risico dat er over je heen gelopen wordt.

Straatadvocaat Gedragsregels

In 2024 gaan wij als straatadvocaten gedragsregels opstellen. Voordat wij een casus aannemen vindt er een intake plaats en hier zullen deze gedragsregels nogmaals worden besproken. Houdt een cliënt zich niet aan deze regels volgt er een waarschuwing en bij de volgende situatie. wordt de samenwerking beëindigd. Wij willen onze cliënten zo goed mogelijk helpen, maar wij verwachten ook respect en medewerking van hun kant. Wij zijn geen deurmat waar iedereen overheen kan walsen. Wij zijn professionals die met passie en toewijding ons werk doen.

 

Waarom vertel ik dit? Omdat ik wil dat jullie weten dat wij niet zomaar opgeven. Wij vechten voor onze cliënten, maar wij laten ons ook niet misbruiken. Wij hebben grenzen en die moeten gerespecteerd worden. Wij zijn straatadvocaten, maar ook mensen. je vraagt ons om hulp, niet andersom.

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Stanley ter Haar Desiree van deurse 

Leave A Comment