Repticura Leeuwarden Reverentie model Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden

Repticura Leeuwarden Referentie

Last Updated: december 20, 2023By Views: 294

Repticura Leeuwarden Referentie
Ytsje Elsinga/Referentie

18-Mei/Leeuwarden

Ik leerde Stanley kennen op een feestje, mijn schoonzoon is een vriend van Stanley en hij vond dat ik maar eens met Stanley (en Hans) in contact moest komen omdat er best wel eens grote vraagstukken binnen ons bedrijf zijn. Ik heb namelijk een reptielenwinkel, samen met J.J.M.L en het is niet altijd gemakkelijk het hoofd boven water of zelfs koel te houden, vooral niet in tijden zoals deze op het moment. De energieprijzen rijzen de pan uit terwijl we een winkel vol tropische dieren hebben, tussen de 100 en 150 terraria, honderden dieren en alles heeft licht en warmte nodig, en al doe je nog zo je best duurzaam te ondernemen en zuinig te zijn, de kachel en de lampen moeten branden, tenminste in het dierengedeelte, gelukkig hebben we dit gescheiden van de rest want wij kunnen ons dik aankleden in de andere delen van ons bedrijf

Om tafel gegaan

Samen met Stanley zijn we om de tafel gegaan om uit te zoeken of we in aanmerking zouden kunnen komen voor een tegemoetkoming vanuit de TEK regeling ( Tegemoetkoming Energie Kosten)

Tsjongejonge, wat maken ze alles hier ingewikkeld in Nederland, we hebben van alles nodig, waaronder E herkenning, (digitale toegang tot de overheid). Nu hadden we die wel maar niet het goede niveau. We hebben wat afgebeld en werden van het kastje naar de muur gestuurd, alles en iedereen werkt langs elkaar heen. De moed zou je in de schoenen zinken, maar dat laten we niet gebeuren want daarvoor zijn we te strijdbaar, gelukkig.

Stanley, wat zijn we blij dat we jou tegen zijn gekomen!!! Want wat de uitslag ook was, we hebben de aanvraag wel tot een goed einde gebracht en zijn weer een hele ervaring rijker. Ook over andere zaken kunnen we altijd bij je terecht of we sparren gewoon even over het één en ander wat er speelt.

Je bent een topper, een spraakbaak, een luisterend oor, een adviseur en inmiddels een echte vriend, dankjewel! Heel veel succes met je prachtige website en natuurlijk met alles wat je doet, we hopen dat we altijd een beroep op je mogen blijven doen en nog lang mogen genieten van je positiviteit, optimisme en je vriendschap.

Groetjes Ytsje

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar en Ytsje Elsinga

Leave A Comment